Shalom - Reisverslag uit Ede, Nederland van Susanna Hagenbeek - WaarBenJij.nu Shalom - Reisverslag uit Ede, Nederland van Susanna Hagenbeek - WaarBenJij.nu

Shalom

Door: susannemieke

Blijf op de hoogte en volg Susanna

24 Juni 2012 | Nederland, Ede

Shalom,

Leuk dat je een kijkje neemt op onze weblog!

Heel veel spannende verhalen hebben we nog niet te vertellen, maar deze zullen ongetwijfeld volgen op het moment dat als we uit het raam kijken geen vieze regen meer zien, geen oerlelijke regenpakken aan hoeven te doen en er niet uitzien alsof we een vreselijk HB tekort hebben maar als wij uitkijken op de palmbomen met onze gebruinde snoetjes!

Over 2 weken vertrekken wij naar Tel Aviv. We houden jullie op de hoogte via deze weblog.

Lehitraot!

Liefs,
Susanna, Anne & Annemieke

• 24 Juni 2012 - 12:48

Kris:

Ja hoor.. Hier is dan jullie eerste reactie al!.. Heel veel plezier daar he.. Maar ik ga jullie nog wel zien voordat jullie weg gaan:D! Komt helemaal goed!....

• 24 Juni 2012 - 13:10

Henriette:

He Suus, zag het op je facebook staan dus gelijk maar onder mijn favorieten gezet. Leuk om jullie te volgen straks! x

• 08 Juli 2012 - 20:36

Mathilde:

Oeh, jullie gaan morgen al!
    Heeel veel plezier en een leuke tijd daar :) x

• 08 Juli 2012 - 21:13

Christien De Leeuw:

Hoi Susanna, een fijne gezegende tijd toegewenst in Israël. Mijn dochter is al onderweg en voor hen zal de terugkomst een ervaring rijker zijn.
    Gods zegen hoor in het bijzondere land!